Skip to main content

Veel gestelde vragen

FAQ

Als mijn konijn komt logeren is dan alles inbegrepen?

Alles behalve droogvoeding is inbegrepen bij de dagprijs. Dit om darmproblemen te voorkomen. Bodembedekking, hooi, water, groenten en snacks (indien gewend en gewenst) zijn inbegrepen. Wilt u zelf iets extra’s meebrengen mag dit altijd.

Stel mijn konijn word ziek tijdens mijn vakantie, wat dan?

Tijdens de intake voorafgaand aan de oppas periode maken we duidelijke afspraken over hoe u wenst dat ik handel als er medische zorg nodig lijkt te zijn.

Ik laat mijn konijn liever thuis, kan dit ook?

Jazeker! Konijnen zijn ook graag in hun eigen vertrouwde omgeving en u kunt dan ook gebruik maken voor de optie van een huisbezoek.

Stel mijn kat word ziek tijdens mijn vakantie, wat dan?
Tijdens de intake voorafgaand aan de oppas periode maken we duidelijke afspraken over hoe u wenst dat ik handel als er medische zorg nodig lijkt te zijn.
Is er een minimale of maximale afname verplicht?
Nee, bij Dier & Zorg Aan Huis is de oppas dienst flexibel. Zo kan je al vanaf één bezoek boeken.
Waarom staan er geen prijzen op de website?
Een oppas pakket word speciaal op maat gemaakt naar uw wensen (en die van uw huisdier). Deze zijn overigens wel vrijblijvend op te vragen.
Mijn huisdier staat niet specifiek vermeld op de website maar ik zoek wel een oppas.
Wanneer u op zoek bent naar oppas voor uw huisdier adviseer ik ten alle tijden vrijblijvend contact op te nemen met mij.
Welke overige dieren heb je tot nu toe verzorgt?
Hamsters, duiven, kippen, parkieten, kromsnavels en kleine papagaaien, cavia’s, vissen.
Ik heb reptiel(en)
Helaas moet ik voor reptielen een uitzondering maken. Omdat ik hierover onvoldoende kennis van heb kan ik niet 100% de zorg bieden waar ik voor sta.