Dominique Brienen-Keijzer

Even voorstellen

Graag heet ik u welkom op de pagina van Dier & Zorg aan huis
Huisdierenoppas Westland & Hoek van Holland.

In het kort, wie is Dominique?

Ik ben trouw, loyaal, gepassioneerd, natuurlijk een dierenvriend, muzikaal en een echte doorzetter! Sinds 2011 heb ik mijn hart verloren aan de werkende Border Collies, met als gevolg mijn hobby schapendrijven, (mijn) konijnen heb ik ook een enorme zwak voor, en al mijn oppasdieren zie ik gewoon ook als een stukje van mij 😉

Hoe is Dier & Zorg aan huis ontstaan?

In 2018 was ik werkzaam als paraveterinair (dierenarts- assistente) in een dierenkliniek in de omgeving van het Westland en merkte ik op dat er vaak vraag was naar (vakantie) oppas voor de huisdieren. Een veel gestelde vraag was dan ook ‘’weten jullie nog een goed pension voor de kat? Met in dezelfde zin nog de tekst; maar eigenlijk vind ik of de kat dat niks’’. En dat klopt! Huisdieren worden nou eenmaal niet graag uit hun vertrouwde omgeving weggehaald, dit levert veel stress op en vaak zie je dan ook een ongelukkig dier als jij terugkomt van je heerlijk ontspannen vakantie. Huisdieren zijn door de afgelopen jaren heen steeds meer een onderdeel van ons gezin geworden en als eigenaar voel je je schuldig of ongelukkig als je weet dat je huisdier stress heeft of ongelukkig is terwijl jij heerlijk van een vakantie geniet. Vele eigenaren en huisdieren in het Westland en Hoek van Holland hebben inmiddels kunnen ervaren hoe fijn het is om gebruik te maken van mijn professionele oppasdienst. Naast de verzorging van uw katten, konijnen, vogels of pluimvee is het ook fijn dat er dagelijks iemand in uw huis komt en voor de plantjes en post zorg ik ook direct.

In 2018 is mijn bedrijf dus eigenlijk ‘’per toeval’’ en kleinschalig ontstaan, maar inmiddels is het verzorgen van huisdieren aan huis mijn core business en doe ik dit met heel veel passie en plezier!

Ondanks dat ik in dierverzorging en als paraveterinair dierenarts-assistente afgestudeerd ben sinds 2009 volg ik nog zeer regelmatig nascholingen en cursussen om de nieuwste feiten te leren over onze geliefde huisdieren en ben ik uiteraard nog lang niet uitgeleerd.

Graag tot ziens!
Liefs Dominique

© 2019 Dier & Zorg aan Huis, All Rights Reserved

MADE BY Power Flow

KvK: 73150088
IBAN: NL65KNAB0258013400
BTW: