Katten huisbezoek

U en uw katten ontspannen tijdens de vakantie

Voor de beste zorg voor uw katten tijdens uw afwezigheid, bent u bij Dier & Zorg Aan Huis aan het juiste adres.

Voorafgaand aan uw vakantieperiode kom ik graag bij u langs om uw kat(ten) te leren kennen, uw wensen rustig door te nemen en samen een service en prijs pakket op maat samen te stellen.

Een huisbezoek heeft gemiddeld de duur van 30 minuten. In die tijd krijgen uw katten vers eten en drinken, schep ik de kattenbak uit en zal daarna aandacht geven en observeren zodat ik de gezondheid van uw kat nauwlettend in de gaten kan houden.

Heeft u advies nodig met betrekking tot medische zorg, vachtverzorging of gedragsproblemen? Ook daarvoor kunt u bij mij terecht.

Door mijn achtergrond als paraveterinair dierenartsassistente is medische zorg zoals wondverzorging, insuline prikken of medicijnen toedienen bij u thuis is ook geen probleem. 

Wenst u meer informatie of bent u benieuwd naar de kosten van bovenstaande dienst. Neem vrijblijvend contact met mij op middels het contactformulier op de website.

Ontspannen in eigen huis

Veelgestelde vragen

Stel mijn kat word ziek tijdens mijn vakantie, wat dan?

Tijdens de intake voorafgaand aan de oppas periode maken we duidelijke afspraken over hoe u wenst dat ik handel als er medische zorg nodig lijkt te zijn.

Is er een minimale of maximale afname verplicht?

Nee, bij Dier & Zorg Aan Huis is de oppas dienst flexibel. Zo kan je al vanaf één bezoek boeken.

Waarom staan er geen prijzen op de website?

Een oppas pakket word speciaal op maat gemaakt naar uw wensen (en die van uw huisdier). Deze zijn overigens wel vrijblijvend op te vragen.

© 2019 Dier & Zorg aan Huis, All Rights Reserved

MADE BY Power Flow

KvK: 73150088
IBAN: NL65KNAB0258013400
BTW: