Konijnen hotel

Het ideale vakantie adres voor uw konijn

Het Rabbit Resort biedt opvang voor maximaal 10 konijnen.

Mochten er grote konijnen of koppels komen zullen de tussenschotten verwijderd worden en is het verblijf groter. Ook beschikken wij over een afgeschermde tuin en diverse rennen waarin de konijnen lekker de pootjes kunnen strekken.

Cavia’s die gewend zijn om buiten te leven zijn ook welkom in de vakantie opvang, maar ook binnen hebben wij een paar plekjes voor deze gezellige diertjes.

Konijnen of cavia’s die medische verzorging nodig hebben zijn ook welkom. Door mijn achtergrond als paraveterinair dierenartsassistente is medische zorg zoals wondverzorging, insuline prikken of medicijnen toedienen bij u thuis is ook geen probleem.

De konijnenflat staat buiten, het is dus belangrijk dat uw konijn gewend is om buiten te leven. Met name de vroege en late maanden.

Heerlijk vertoeven

Alle aandacht

Snacks

Veelgestelde vragen

Als mijn konijn komt logeren is dan alles inbegrepen?

Alles behalve droogvoeding is inbegrepen bij de dagprijs. Dit om darmproblemen te voorkomen. Bodembedekking, hooi, water, groenten en snacks (indien gewend en gewenst) zijn inbegrepen. Wilt u zelf iets extra’s meebrengen mag dit altijd.

Stel mijn konijn wordt ziek tijdens de vakantie? Wat dan?

Tijdens de intake voorafgaand aan de oppas periode maken we duidelijke afspraken over hoe u wenst dat ik handel als er medische zorg nodig lijkt te zijn.

Ik laat mijn konijn liever thuis, kan dit ook?

Jazeker! Konijnen zijn ook graag in hun eigen vertrouwde omgeving en u kunt dan ook gebruik maken voor de optie van een huisbezoek.

© 2019 Dier & Zorg aan Huis, All Rights Reserved

MADE BY Power Flow

KvK: 73150088
IBAN: NL65KNAB0258013400
BTW: