De beste zorg met veel liefde voor dieren

Werkwijze verzorging

Het allerbelangrijkste hoofdingrediënt voor de beste zorg is DIERENLIEFDE!

Daarnaast is het een fijne bijkomstigheid dat ik al 18 jaar werkzaam ben in de dierenbranche, waarvan 10 jaar als paraveterinair dierenarts-assistente.

Medische zorg

Uit ervaring weet ik dan ook dat het voor een dier vaak fijn is om in een vertrouwde omgeving te kunnen blijven. Een bezoekje naar de oppas of naar het pension kan voor sommige dieren veel stress geven.

Zo zal ik dus eventuele medische problemen goed kunnen herkennen en indien nodig uw huisdier tijdig bij een dierenarts kunnen brengen.
Medische zorg zoals wondverzorging, insuline prikken of medicijnen toedienen bij u thuis is ook geen probleem.

Intake

Dier & Zorg Aan Huis verzorgd uw dieren bij u thuis zoals u dat wenst. Indien u interesse heeft om van mijn diensten gebruik te willen maken kom ik bij u langs voor een kennismakingsgesprek en een ontmoeting met uw huisdieren. Aan de hand van deze intake maken we gezamelijk een zorgplan zoals u dit wenst en bespreken we de kosten. De kosten dienen voorafgaand van uw afwezigheid te zijn voldaan.

Fotomoment

Tijdens uw afwezigheid zal er dagelijks een logboek worden bijgehouden en zal ik u indien u dit wenst regelmatig een foto sturen tijdens mijn bezoeken. Ook zal ik een sleutelcontract tekenen waarin duidelijke afspraken staan over het gebruik en bewaring van uw sleutels in een sleutelkluis.

© 2019 Dier & Zorg aan Huis, All Rights Reserved

MADE BY Power Flow

KvK: 73150088
IBAN: NL65KNAB0258013400
BTW: