Skip to main content

Dominique

Eigenaresse Dier & Zorg Aan Huis

Ik ben trouw, loyaal, gepassioneerd, natuurlijk een dierenvriend, muzikaal (viool) en een echte doorzetter!
Ik ben zelf geëmigreerd ”vanuit het land” want ik verloor  mijn hart aan een Westlander én aan het Westland en woon samen (net over de grens) in
Hoek van Holland met mijn man Benjamin en onze zoon Collin.

Ons huishouden telt drie Border Collies, waarmee ik de sport schapendrijven beoefen. 
Ook geef ik naast het oppaswerk schapendrijftrainingen in Monster en heb ik een webshop speciaal voor de liefhebber van het schapendrijven www.schaapenhond.com .

Om mijn medische kennis op pijl te houden werk ik vanuit huis voor de Dierenartsen Spoed Telefoon.

Hoe is Dier & Zorg aan huis ontstaan?

In 2018 was ik werkzaam als paraveterinair (dierenarts- assistente) in een dierenkliniek in de omgeving van het Westland en merkte ik op dat er vaak vraag was naar (vakantie) oppas voor de huisdieren. Een veel gestelde vraag was dan ook ‘’weten jullie nog een goed pension voor de kat? Met in dezelfde zin nog de tekst; maar eigenlijk vind ik of de kat dat niks’’. En dat klopt! Huisdieren worden nou eenmaal niet graag uit hun vertrouwde omgeving weggehaald, dit levert veel stress op en vaak zie je dan ook een ongelukkig dier als jij terugkomt van je heerlijk ontspannen vakantie. Huisdieren zijn door de afgelopen jaren heen steeds meer een onderdeel van ons gezin geworden en als eigenaar voel je je schuldig of ongelukkig als je weet dat je huisdier stress heeft of ongelukkig is terwijl jij heerlijk van een vakantie geniet. Vele eigenaren en huisdieren in het Westland en Hoek van Holland hebben inmiddels kunnen ervaren hoe fijn het is om gebruik te maken van mijn professionele oppasdienst. Naast de verzorging van uw katten, konijnen, vogels of pluimvee is het ook fijn dat er dagelijks iemand in uw huis komt en voor de plantjes en post zorg ik ook direct.

In 2018 is mijn bedrijf dus eigenlijk ‘’per toeval’’ en kleinschalig ontstaan, maar inmiddels is het verzorgen van huisdieren aan huis mijn corebusiness en doe ik dit met heel veel passie en plezier!

Omdat het oppaswerk 7 dagen per week doorgaat en de aanvraag voor oppas aan huis groot is, ben ik inmiddels uitgebreid met twee super oppassers
Mieke en Fem die met net zoveel liefde, passie en kennis voor uw huisdier zorgen.

Mieke

Huisdierverzorgster sinds 2021

Mieke leerde ik kennen op de opleiding voor dierverzorging en paraveterinair dierenartsassistent. Sindsdien is er een hechte vriendschap ontstaan en mede dankzij haar zette ik mijn eerste stappen in het Westland.

Mieke, een echte tuindersdochter had aan de tuin haar Shetlandpony’s en snel nadat ik naar het Westland was verhuisd hadden wij samen een koppeltje schapen daaraan toegevoegd.
Uren konden we ons vermaken in ”ons” stukje tuin en land.

Mieke woont in Naaldwijk samen met haar man Mike en kinderen Lynn en Thijs.
In dit gezellige huishouden wonen ook Milo (Bengaal) en Levi (Ragdoll), de knappe modellen van de foto’s.

Fem

Huisdierverzorgster sinds 2023

Begin 2022 ging ik op kennismakingsgesprek bij Fem en haar katten. We hadden direct een gezellig gesprek en een leuke klik. De oppasperiode bij haar katten Vos en Saar verliep heel goed en Fem opperde dat als ik eens hulp nodig had ik haar altijd kon bellen.
Dit gebeurde niet direct, maar nadat ons contact groeide en zij besloot haar baan in de bloemen op te zeggen en zich om te gaan scholen tot dierenarts assistent besloten we dat zij een fantastische aanvulling zou zijn en zo groeide mijn oppasteam met een super zorgzame, lieve, ondernemende huisdierverzorgster erbij.

Fem woont samen met haar man Mark, kids Teun en Roos in Monster. Dit gezellige huishouden word aangevuld door de katten Vos en Saar en Schapendoes Ollie.