Een nieuw gezinslid?

Huisdier advies en begeleiding

Je bent eruit! Er is een huisdier welkom! Maar welk dier of beter gezegd, welk ras past er bij jou, jullie of jullie (toekomstige) gezin?

Op internet is er natuurlijk heel veel te vinden over de aanschaf van een huisdier en helaas worden er nog dagelijks tientallen (soms echt onwetende) mensen (in Nederland) opgelicht door malafide honden/katten/dierenhandelaren.
Wil jij voorkomen dat je hiervan de dupe word en misschien opgezadeld zit met een huisdier wat een valse start in zijn leven heeft gehad en jij hierdoor een huisdier aanschaft die de nodige medische of gedrags-gerelateerde- problemen hiervan ondervind? Dan is het toch fijn om te kunnen sparren met een expert?

Door mijn jarenlange ervaring in de dierenbranche en mijn opleiding dierverzorging met de daarbij behorende werk en stage plekken én mijn diploma paraveterinair dierenarts- assistente heb ik mij inmiddels enorm veel informatie en (praktijk) ervaring toe vergaard.

Graag zet ik dit in om nieuwe huisdier eigenaren mee te helpen zodat alle huisdieren gelukkig zijn!

Door middel van een uitgebreid vragen/kennismakingsformulier en een persoonlijk gesprek ga ik samen en voor jou op zoek naar de juiste antwoorden voor een verantwoorde aanschaf van een huisdier die bij jou past en de verzorging hiervan.

Hieronder beschrijf ik een paar voorbeelden, staat jouw vraag er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

 • Puppy advies.
  Er komt een puppy of herplaatser in huis, maar waar moet je beginnen? Welk ras kies je, waar let je op bij het veilig kopen van een puppy, welke ras eigenschappen zijn belangrijk, hoe kies ik een fokker, welke voorbereidingen zijn belangrijk, hoe gaat het als de pup of herplaatser in huis is, hoe kies ik de juiste hondenschool? Zomaar wat voorbeelden waarvoor je een Puppy advies gesprek kan boeken bij Dier & Zorg aan huis.

 • Kitten/katten advies
  Er komt een kitten of nieuwe kat in huis, maar waar moet je beginnen? Welk ras kies je, waar let je op bij het veilig kopen van een kitten, welke ras eigenschappen zijn belangrijk, hoe kies ik een fokker, welke voorbereidingen zijn belangrijk, hoe gaat het als de kat in huis is, hoe kies ik de juiste kattenbak of nog belangrijker, hoeveel? Zomaar wat voorbeelden waarvoor je een Kitten/ Katten advies gesprek kan boeken bij Dier & Zorg aan huis.

 • Konijnen advies
  Er komen konijnen in huis of in de tuin, maar waar moet je beginnen? Welk ras kies je (belangrijk als de konijnen een wens van de kids zijn), waar let je op bij het veilig kopen van een konijn, welke ras eigenschappen zijn belangrijk, hoe kies ik een fokker, welke voorbereidingen zijn belangrijk, hoe gaat het als de konijnen in huis zijn, hoe kies ik het juiste verblijf? Zomaar wat voorbeelden waarvoor je een Konijnen advies gesprek kan boeken bij Dier & Zorg aan huis.

 • Kids & Dier advies
  Kinderen en huisdieren kunnen een hele goede combinatie zijn. Maar helaas gaat er ook vaak nog wat mis en ontstaan er vervelende bijt of krabbel incidenten. Vaak komt dit letterlijk door de miscommunicatie. Zomaar wat voorbeelden die dagelijks voor veel problemen kunnen zorgen zijn :
  Wil het konijn echt wel opgetild worden?
  Vind de kat aaien over de buik echt fijn?
  En is de hond blij als hij een grote omarmde knuffel krijgt?

  Is het voor uw kind(eren) moeilijk om op een juiste manier om te gaan met de huisdieren, merkt u onrust in huis bij uw huisdieren, worden er grenzen overschreden bij de huisdieren als de kinderen er zijn en lukt het niet om de rust terug te krijgen?
  Graag help, adviseer en leer ik de kids hoe ze verantwoord en veilig met hun huisdieren om gaan en leer ik ze op een speelse en educatieve manier over de communicatie van hun huisdier. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een Kids & Dier advies gesprek.
© 2019 Dier & Zorg aan Huis, All Rights Reserved

MADE BY Power Flow

KvK: 73150088
IBAN: NL65KNAB0258013400
BTW: